Butik Pengantin

By: Butik Pengantin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Jul-2010 16:15 Email | Share | | Bookmark
Kampung Semarang, Dengkil 18 Julai 2010

Yg ni pun last week punya job. Adoi...lupa plak nama pengantin ni..maaf, nanti julie bukak fail check balik.Dah ngntuk sgt sebenanya ni...upload gamba je dulu eh...ada masa nanti julie edit balik. Oh ye...next week ade pelamin special nye nak tunjuk kat korng, Tunggu..







Wednesday, 21-Jul-2010 16:08 Email | Share | | Bookmark
Nur Mazani & pasangan Dewan Sri Melati, Putrajaya 18 Julai 2010

Ok, yg ni plak last week nye job...WG buat pelamin + 6 flower stand utk mazani n pasangan di Dewan Sri Melati Putrajaya..Mazani ni dah lama booking ngn kitorng, tp baru tau die ni satu skool ngn julie kat Bangi dulu...huhu...satu batch plak tuh..ni antara shoot yg we all capture lepas pasang plamin mlm tu...ade lagi plamin xupdate ni, sambung esok ye





Wednesday, 21-Jul-2010 15:26 Email | Share | | Bookmark
Risyam & pasangan, Desa Pandan 11 Julai 2010

Salam,
Yg ni pic pelamin 2 pasang pengan, Risyam & isteri serta pasangan adiknya (sorry..xtau nama sebab xpernah jumpa) hehe...risyam nak 2 set pelamin utk dimuatkan bawah 1 khemah dgn tema biru putih..nice color.jom cuci mata






Sunday, 18-Jul-2010 18:10 Email | Share | | Bookmark
More pictures of Dr Syazana & Izzuwan

Haa...yg ni plak sambungan gamba2 sekitar majlis persandingan Dr Syazana & Izzuwan yg berlangsung di Klang (19 Jun 2010), Yg ni dapat from official photographer for the day, kredit to Mangotouch.com for the beautiful capture. Untuk abg Arjuna Angkasa if u read this mesej, kirim gmbo belah Izzuwan kat Senawang plak eh. Tengkiu








Ok guys, stay tune for more pelamin update soon

Contact: 0136155751 / 0193986439 / 0136155753
Email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm







Thursday, 15-Jul-2010 18:36 Email | Share | | Bookmark
We are CLOSED 18th July 2010 (Sunday)

Salam all,
Maaf atas kelewatan notis ini. Butik kami ditutup pada hari Ahad (18 Julai 2010) atas urusan keluarga yg tidak dapat dielakkan.
Segala kesulitan amat dikesali.

Contact: 0136155751 / 0193986439 / 0136155753
Email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm




[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net