Butik Pengantin

By: Butik Pengantin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Sep-2010 02:51 Email | Share | | Bookmark
Pelamin lepas raya

Salam smua...huh, sebulan lebih team WG berehat dari sebarang aktiviti pemasangan pelamin...almaklumla, bulan puasa mana de org kawin...tapi bermula seminggu selepas raya jadual kami kembali padat sehingga awal tahun dpn...alhamdulillah...hari ni ade masa skit julie nak update few pelamin yg kami pasang for last 2 weeks..yg besnye smua pelamin kali ni dekat je ngn butik kitorng...n smua customer sporting2 belaka..hehe Kpd semua pelanggan, Selamat Pengantin Baru dari team WG Semoga kekal ke akhir hayat

Pelamin tunang Aisyah& Shahrul Idlan (Pemain Bolasepak Malaysia)
18 Sept 2010 @ Bdr Baru Bangi


Pelamin 3 panel Sarah & Pasangan 18 Sept 2010 @ Sungai Tangkas, Bangi


Pelamin Nikah Zetty Nurhidayah & pasangan 25 Sept 2010 @ Bdr Baru Bangi


Pelamin Nikah Raja Suhaili & Atif 25 Sept 2010 @ Kg Dato Abu Bakar Baginda, Bangi


Pelamin Sanding Zetty Nurhidayah & pasangan 26 Sept 2010 @ Dwn Sri Melati Putrajaya


Ada lg 2 pelamin yg terlupa nak bwk kamera masa g pasang...huhu, nanti nak try carik kat facebook, kalo jumpa julie upload ye

TQ:)


Saturday, 18-Sep-2010 15:42 Email | Share | | Bookmark
Outing 21 August 2010

Terlebih dulu Julie bg pihak semua team WG ingin mengucapkan Selamat hari raya buat semua pengunjung fp kami..semoga hari baik bulan baik ni anda smua sentiasa gembira disamping keluarga..huhu. Ok, entry kali ni sebenarnya dah lama sgt julie nak upload, sejak bulan puasa lg, tp disebabkan bulan puasa mood nak bukak internet tu kurang skit, so pas raya ni nak upload few pic yg diambil semasa sesi Outing yg dianjurkan oleh Creativo. Outing ni membabitkan lebih 30 photographer n WG telah berbesar hati menaja pakaian n makeup pada hari tu..Makeup oleh Jue Latif but we all cuma ada lebih kurang 3 jam shj untuk makeup n menatarias seramai 4 org model yg terlibat pd hari tu..sesi mekap bermula jam 9 pagi n selesai jam 12 tghari...hehe, kesian photog2 yg terpaksa shoot tgh2 panas time bulan posa plak tu...ha, amik ko.terkejut gak sampai 30 photographer yg hadir ari tu...almaklumla event ni free je saje suka2.penuh sesak la Taman Tasik Cempaka tghari tu...okla, ni ade few pic yg dicilok dari FB beberapa photographer yg terlibat, xlarat nak ambik smua..nyway, terima kasih pd smua yg terlibat hari tu....kalo de kelapangan bole bekerjasama lg ye









Make up bY: Jue Latif @ WG


Monday, 9-Aug-2010 18:48 Email | Share | | Bookmark
Waktu Operasi Sepanjang Ramadhan

Sempena bulan Ramadhan ini, waktu operasi rasmi kami telah ditetapkan seperti berikut:

Monday: CLOSED
Tuesday - Sunday : 11pm to 5pm
Utk sebarang temujanji di luar waktu di atas, sila hubungi 0136155751 (Julie)



Contact: 0136155751 / 0193986439 / 0136155753
Email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)



Monday, 9-Aug-2010 18:20 Email | Share | | Bookmark
Suhada & Azizi Port Dickson 15 May 2010

Salam...td tgh free2 skit julie saje bukak facebook,terjumpa plak pic customer yg sewa baju dgn WG utk majlis die di PD May lepas...Suhada & Azizi. Sgt baik orgnya...walopun Sue ni cuma sewa baju je ngn kitorng tp siap bg kad lagi menjemput team WG dtg ke majlisnya....sorry Sue, kak julie n jue tak dpt dtg cuz menguruskan beberapa majlis yg berlangsung pd hari yg sama kat sini...huhu.cantik gamba2 sue, kak julie tumpang letak kat sini ye..hehe.nyway, Selamat Pengantin Baru






Baju pengantin & aksesori: Weddings Galore Collection
Makeup: Seindah Wajah

Ida & Ijan Bdr Mahkota Cheras 30 Mei 2010
Masa tgh jenjalan kat page official photog Suhada td, terjumpa plak gamba customer WG lagi..yg ni plak pic sekitar majlis perkahwinan Ida & Ijan yg berlangsung 30 Mei 2010 yg lalu di Bdr Mahkota Cheras.Utk yg ni we all buat pelamin, makeup n also baju pengantin...nice working with Ida n family...also gorgeous picca from jom incik yusdi. cuci mata k






Baju pengantin & aksesori: Weddings Galore Collection
Makeup: Jue Latif
Photographer: yusdiyusoff.com






Thursday, 29-Jul-2010 16:11 Email | Share | | Bookmark
Majlis Cukur Jambul + Aqiqah Putra Ieman Rizqy 24th July 2010

Salam...entry kali ni is about myself..hehe, setelah beratus2 kali buat plamin utk org, akhirnya dpt gak buat plamin tuk diri sendiri walopun hanya majlis cukur jambul je...huhu. 24 Julai 2010 (Sabtu lepas) genapla my 1st son Putra Ieman Rizqy berusia 3 bulan...n memandangkan waktu sibuk WG dah ok sikit so me n my husband decide nak buat majlis cukur jambul n aqiqah secara kecil2an utk anak kami yg sorng ni...1st time buat pelamin tuk cukur jambul ni..buai yg julie tempah sampai petang majlis tu, xsempat nak deco...next time kalo customer nak sewa buai tuk cukur jambul we will deco the cradle with flowers, ribbon etc k. Alhamdulillah, majlis berlamgsung at my mom's house at Bangi. Terima kasih pd yg hadir, dan yg bertungkus lumus membantu..n utk anda di luar sana, saya tumpang letak gambo eh..hehe. enjoy!















Official photog: http://azamrasid.com
Makeup by: Jue Latif
Pelamin n attire: Weddings Galore Bridal & Planner

My last day as Software QA Engineer
Oh ye...sekadar berkongsi rasa, 30hb Julai ni is my last day as software QA engineer..jawatan yg telah julie sandang sepanjang hampir 5 tahun bermula di Aexio Software, IBM, Panasonic n lastly Dell. Terlalu byk cerita suka dan duka but now I will be full time wedding planner..nak kata sedih, sedih gak cuz after this my degree tu simpan je la buat pekasam...huhu....apa nak buat, minat kat benda lain plak...hopefully i made the right decision lah..memandangkan da tak bole nak commit buat 2 keje at the same time lg, after almost 2 years set up bisnes ni, now Weddings Galore need full time commitment from me...new chapter begin!

We are on SALE!

Ok, bersempena dgn kejadian2 yg berlaku di atas, n sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan ni..Weddings Galore Bridal & Planner mengadakan 3 promosi hebat khas untuk anda sepanjang bulan Ogos ni. Jadi kepada bakal2 pengantin di luar sana do grab this chance ok...tempahan utk 2011 juga telah dibuka secara rasminya!

Contact: 0136155751 / 0193986439 / 0136155753
Email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1 Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi, Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm





[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net