Butik Pengantin

By: Butik Pengantin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-May-2011 15:25 Email | Share | | Bookmark
Studio shoot




Model: Naqyah Roslim
Photographer: FACEBOOK Isepunye
Makeup Artist: Jue Latif @ WG
Wedding dress: Weddings Galore Collection


Sunday, 17-Apr-2011 17:51 Email | Share | | Bookmark
Promosi Pelamin Roman 5 panel

Okay, entry kali ni we all nak memperkenalkan koleksi pelamin roman terbaru dari WG. Pelamin roman 5 panel..lebar 30 kaki, tinggi 10 kaki..kira penuh la stage kalo buat kat dewan besar...yg ni 1st time team WG pasang utk pasangan Faezah & Raof yg melangsungkan perkahwinan di Pusat Komuniti Presint 16 Putrajaya on 16th April 2011.
Meh cuci2 mata dulu..



yg ni plak pic dari makeup artis. kredit to Sada from http://kamucun.blogspot.com




http://weddings-galore.fotopages.com
email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 1 pm to 8pm
Saturday, Sunday & Public Holiday: 1 pm to 5 pm
Selain waktu di atas, sila call 0136155751/53 atau 0193986439 for appointment


Tuesday, 5-Apr-2011 18:56 Email | Share | | Bookmark
WG Double Celebration

Bersempena dengan ulang tahun kelahiran Julie (25 April) my son (24 April) ini kami menawarkan diskaun hebat untuk bakal2 pengantin di luar sana.





Untuk pakej2 lain sila klik http://weddings-galore.fotopages.com/?entry=1801295&back=http://weddings-galore.fotopages.com/?page=0#CommentsTopi
*Promosi bermula 24 Mac - 24 April 2011
*Tertakluk pada kekosongan tarikh, kami hanya menerima maksimum 5 tempahan seminggu.
*Tarikh majlis sepanjang 2011 sahaja

Tarikh-tarikh di bawah ini telah ditutup utk sebarang tempahan
-28 Mei 2011
-29 Mei 2011
-4 Jun 2011
-5 Jun 2011
Kebanyakan tarikh untuk bulan Mei dan Jun telah hampir penuh. Walaubagaimanapun anda boleh menghubungi kami untuk pengesahan tarikh.


WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 1 pm to 8pm
Saturday, Sunday & Public Holiday: 1 pm to 5 pm
Selain waktu di atas, sila call 0136155751/53 atau 0193986439 for appointment


Thursday, 31-Mar-2011 17:01 Email | Share | | Bookmark
Ihsan & Azrin 1 Jan 2011 Menara Putrajaya Holding

Terlebih dahulu nak mintak maaf dulu sebab entry kali ni agak da basi skit..ehehe...pic2 ni baru je diambil dari fb ihsan...our customer yg buat majlis bertandang @ Menara Putrajaya Holding 1 Jan lalu. Pic pengantin pun ade tp byk sgt tatau nak pilih yg mana satu. ni julie upload sedikit sebanyak gambo2 sekitar majlis pasangan yg sama2 cute ni...to Ihsan & Azrin...semoga berbahagia selalu k









Pelamin: Weddings Galore Bridal & Planner
Wedding Dress, Accessories & Hand Bouquet: Weddings Galore Collection
Makeup: Sada kamucun.blogspot.com
Photographer: EK Photography

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 1 pm to 8pm
Saturday, Sunday & Public Holiday: 1 pm to 5 pm
Selain waktu di atas, sila call 0136155751/53 atau 0193986439 for appointment


Tuesday, 22-Mar-2011 18:33 Email | Share | | Bookmark
Iqbal & Darna Sanding 27 Feb 2011 Gombak

Hi, tadi browse2 facebook terjumpa pic customer WG last February. Majlis sekitar persandingan Darna & Iqbal yg berlangsung di Gombak...pic plamin ni tak penah dipublish sebelum ni atas faktor kesuntukan masa. pic yg cantik from official photog n pengantin yg sgt cute.semoga berbahagia Darna & husband . Jom layan









Ni plak gambo dari kamera picisan kami.hehe



Pelamin: Weddings Galore Bridal & Planner
Wedding Dress, Accessories & Hand Bouquet: Weddings Galore Collection
Photographer: The Photolicious


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net