Butik Pengantin

By: Butik Pengantin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Mar-2010 07:26 Email | Share | | Bookmark
Our NEW LOCATION

Weddings Galore Bridal & Planner kini di Pusaat Bandar Bangi

Address:
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor

(Landmark: Berhadapan PKNS Bandar Baru Bangi Bangi)
Mula beroperasi dgn rasminya pd 16 Mac 2010
Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm
Selain waktu di atas, sila call 0136155751 atau 0193986439 for appointment

Launching? hehe...sgt kesuntukan masa skrg ni...nanti bila ada kesempatan Wg akan buat acara mkn2 utk customer n bakal2 customer eh..
Pictures n map Julie post later ye...sgt bz dis week


WEDDING DRESS FOR SALE
Kami ingin menjual beberapa koleksi pakaian pengantin untuk memberi laluan kpd koleksi2 baru.
Terdapat lebih dari 15 pasang baju pengantin untuk dijual dgn harga antara RM350 -RM500. Untuk melihat sendiri koleksi2 yg ingin dijual jemput dtg ke butik or call me at 0136155751


Wednesday, 10-Mar-2010 17:34 Email | Share | | Bookmark
Iwanie & Hakim 8 Mac 2010 @ Kg Lindungan, Sunway

Kebizian melanda...maaf sebab dah lama gak rasanya xupdate fp ni...agak sibuk sikit 2,3 mggu ni.
Kali ni julie nak update pelamin yg we all pasang last week @ Kg Lindungan, Sunway.
Pasangan kali ni namanya Iwanie & Hakim..sgt baik orgnya. apapun, this week team WG akan set up dewan untuk majlis bertandang @ Putrajaya plak. so layan dulu gmba2 ni eh...nxt week kite smbung lagi





Thursday, 4-Mar-2010 09:37 Email | Share | | Bookmark
Tempahan pelamin untuk 6 Jun & 29,30 Oktober telah ditutup

Salam,

Disebabkan kami menerima beberapa panggilan/email yg bertanyakan tentang tempahan pelamin untuk tarikh berikut, WG ingin mengumumkan di sini yg tempahan pelamin untuk tarikh2 tersebut telah ditutup. Untuk menjaga kualiti perkhidmatan, kami hanya boleh mengambil maksimum 3-4 tempahan pelamin untuk sehari dan maksimum 2 majlis jika terdapat pelanggan yg mengambil pakej Wedding Planner. Walau bagaimanapun, sewaan baju sahaja masih dibuka. Terima kasih

1) 6 Jun 2010
2) 29, 30 Oktober 2010


Monday, 1-Mar-2010 18:11 Email | Share | | Bookmark
Warna Warni WG @ Pameran Pengantin Alamanda 25-28 Feb 2010

Salam semua... letih tul mggu ni...ngn adik julie kawen ditambah plak ngan penyertaan WG @ Pameran Pengantin @ Alamanda Putrajaya...sgt2 penat hokey...tapi enjoy sesgat slama 3 hari ni...ditambah plak ngn sokongan padu smua team WG sepanjang 3 hari pameran berlangsung..n diserikan plak ngn kehadiran Sada from Dsadarn Makeup n Photography yg share booth ngn kitorng. Selain julie n hubby, ade tujuh org lg team WG yg bertungkus lumus memastikan booth WG sentiasa meriah gitew...kalo sebelum ni they all bekerja di belakang tabir, pasang plamin, uruskan hal2 logistik etc..tp kali ni memasing sebok gak nk buat sale...so ringan la skit beban julie...jutaan terima kasih utk Afiq, Zuliana, Sarap, Ayep, Farhan & Rai (yg kena paksa jd pengantin) secara tetiba...haha, kesian diorng..apapun kpd yg sempat berkunjung ke booth WG sepanjang 3 hari ni...TQ so much ya...jom layan gambo2 yg dicopy dari kamera Sada...ade yg xsempat copy lg cuz thumbdrive da penuh..huhu..kredit to http://dsadarn.fotopages.com
selaku official photog n makeup artist utk event tersebut..cayalah















Thursday, 18-Feb-2010 13:24 Email | Share | | Bookmark
TEMUI KAMI DI PAMERAN PENGANTIN @ ALAMANDA 26-28 Feb 2010

Yeay...WG masuk pameran pengantin lagi...kali ni di Alamanda Putrajaya 26-28 Februari 2010...So, kdp anda smua dijemput dtg beramai2...bawak skali mak,ayah, kengkawan, adik bradik, spupu sepapat...sesapa je la...jgn lupa singgah booth Weddings Galore n Dsadar Foto (we all berada di booth no.6)

TEST FOOD VAILABLE ON SATURDAY (27 FEB 2010)
Disebabkan lately byk gak yg call tanya pasal Wedding Planner nye package...so we all decide nk buat test food on this Saturday. so sesiapa yg berminat dgn pakej wedding planner bole dptkan sample test food n muffin from our booth...sementara stok masih ada.
Oh ye...disebabkan mggu ni adik julie kawin gak kat Bangi...so i will be on off gak kat booth, but no worry, team WG yg lain akan sentiasa ada utk entertain anda...ask them for the best price k. Cuz pasni harga WG akan derevise semula after our butik beroperasi secara rasminya.



[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net