Butik Pengantin

By: Butik Pengantin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-Apr-2010 05:50 Email | Share | | Bookmark
I am 34 weeks pregnant

Salam all..julie update fp ni dari wad 2B Putrajaya Hospital. Dah 2 hari kena tahan kat wad sebab premature contraction...will be delivering anytime from now. So semasa ketiadaan julie (cuti besalin) my sister in law Jue Latif akan beratanggungjawab menjaga butik.Walaubagaimanapun julie masih lagi akan membalas panggilan telefon/sms and email and mengupdate fp (except when im in labor room)...hehe...doakan semuanya selamat ye.

So this is the list of contact person yg all boleh hubungi for any enquiries/appointment
Jue Latif (my sister in law): 0122155504 / 0193986439 http://juelatif.blogspot.com
Zairi (my husband: 0136155753 / 0123600145
Julie: 0136155751 / 0173467996

Butik Weddings Galore Bridal & Planner akan beroperasi seperti biasa di lokasi berikut:

Address:
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm




Sunday, 28-Mar-2010 08:56 Email | Share | | Bookmark
We are closed 29th - 31st March 2010

Sorry for late notice...operasi butik kami ditutup selama 3 hari bermula 29 - 31 March 2010.
Operasi disambung semula selepas 1 April 2010.
Walaubagaimanapun, semua pertanyaan melalui telefon/email akan dibalas seperti biasa dalam tempoh 24 jam.
Segala kesulitan amat dikesali

Julie
0173467996/ 0136155751
nor_liez84@yahoo.com
No 191A, Jalan 8/1, Seksyen 8 Bandar Baru Bangi


Thursday, 25-Mar-2010 12:23 Email | Share | | Bookmark
Hantaran deco for Fairuz (Solemnization) & Nurul (Engagement)

Huhu...dah lama gak rasanya julie xupdate pic hantaran...slalunya siap terus deliver kat customer. tapi kali ni cuz ade yg tanya nak tgk pic hantaran so julie menggigihkan diri snap the picca sebelum deliver to custtomer. Ade 16 dulang yg we all buat last week, 9 dulang utk majlis nikah Fairuz & pasangannnya (color peach) @Sri Jelok Kajang n satu lagi 7 dulang hantaran utk majlis pertunangan Nurul & pasangannnya @ Putrajaya...tapi xsmua gmba julie sempat snap cuz siap je terus rushing nak deliver plak..to both of them, Selamat Pengantin Baru & Selamat Bertunang utk Nurul...after this Wg akan buat Wedding Planner untuk Nurul in October plak.





Thursday, 25-Mar-2010 04:45 Email | Share | | Bookmark
Dr Fareezul & Dr Suhaila Dewan Sri Melati 13 Mac 2010

Okies, yg ni plak pic yg baru we all dpt dari official photog Myshots Wedding. Majlis berlangsung last 2 weeks (13 Mac 2010) di Dewan Sri Melati, Putrajaya. Untuk Majlis ni makeup done by dsadarn.fotopages.com and Wedding attire & Pelamin by Weddings Galore. Nyway selamat pengantin baru untk kedua2 doktor gigi yg cumil ni




Wednesday, 24-Mar-2010 09:00 Email | Share | | Bookmark
Iwanie & Hakim 13 Mac 2010 @ Dwn Presint 16 Putrajaya

Okies, this one plak pelamin @ Dwn Presint 16 Putrajaya yg we all buat utk pasangan Iwanie & Hakim. They all ni buat tema arab..Maaf la cuz lambat upload gamba..kamera rosak, yg ni pun gmbo from their official photog http://blog.piiown.com. Enjoy!





[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net