Butik Pengantin

By: Butik Pengantin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-May-2010 03:27 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Pelamin Kayu dibuka semula

Salam,
Setelah menutup tempahan utk beberapa ketika, kini Weddings Galore membuka semula tempahan pelamin kayu utk pengusaha butik pengantin g ingin menempah rangka pelamin dgn kami. Beberapa contoh pelamin seperti di bawah. Kami juga menerima tempahan custom made mengikut design anda, sila emailkan contoh pelamin dan kami akan memberikan sebut harga secepat mungkin.

Set Pelamin Dewan 3 panel (RM2400)

1 x Panel tengah 8 kaki x 8 kaki
2 x Panel kiri kanan 5 kaki x 6 kaki
1 x Stage 8 kaki x 4 kaki
2 x Stand bunga 2.5 kaki tinggi
2 x Stand bunga 1.5 kaki tinggi

Set pelamin rumah 1 panel (RM1500)

1 x Panel tengah 8 kaki x 8 kaki
1 x Stage 8 kaki x 4 kaki
2 x Stand bunga 1.5 kaki tinggi

Set pelamin tunang/nikah RM1100

1 x Panel tengah 6 kaki x 7 kaki
1 x Stage 6 kaki x 3.5 kaki
2 x Stand bunga 1.5 kaki tinggi

Set Pelamin mini RM850

1 x Panel tengah 5 kaki x 5 kaki
1 x Stage 5 kaki x 2.5 kaki
2 x Stand bunga 1 kaki tinggi

Untuk tempahan design lain, sila emailkan contoh pelamin atau hubungi kami utk temujanji

Contact: 0136155751 / 0136155753
Email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm


Thursday, 6-May-2010 06:01 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru

Dah lama rasanya xupdate pic pelamin..ok, Here's some pic yg diemail customer...byk jugak job2 pelamin yg xupdate lg...will update as soon as possible k

Hajar & pasangan18 April 2010 (Dewan Sri Siantan, Putrajaya)




Azura & pasangan 1 & 2 Mei 2010 (Klang)





Wednesday, 28-Apr-2010 13:56 Email | Share | | Bookmark
Welcome to the team 'Putra Ieman Rizqy'

Salam...alhamdulillah on last Saturday (24th April 2010) Julie da selamat melahirkan cahaya pertama kami...Putra Ieman Rizqy bin Mohd Zairi seberat 3.4kg @ Hospital Putrajaya..thanks a lot to Dr Nor Hayaati (yg ambil wedding planner package dgn WG last year) http://weddings-galore.fotopages.com/?entry=1898170 dan juga Dr Azie yg bertunang last year http://weddings-galore.fotopages.com/?entry=1952385 n akan melangsungkan perkahwinan di JW Marriot end of May ni..jgn risau ye Azie, we will do the best for your wedding nanti...terima kasih to both of them yg byk tlg julie sepanjang 9 bln preggy smpaila besalin. hehe. Julie was admitted to ward since hari Rabu lagi, dua kali induced...at last bersalin gak secara normal on Saturday evening...sehari before my 26th birthday on 25th April...the best gift i ever had for my birthday...Alhamdulilllah. Thanks jugak to my husband yg dari pg dok teman dlm labour room (so scary) sampaila julie bersalin, n mlm tu terus g pasang pelamin kat Dewan MPAJ Ampang, masuk dewan kul 12 tgh mlm smpai kul 4 pg..so mulai this week Julie akan berehat sebulan drpd aktiviti pemasangan pelamin tp jgn risau, WG ada ramai team member yg akan turun padang setiap mggu bg memastikan semua majlis pelanggan berjalan seperti yg dirancang. Thanks to Zairi, Jue, Afiq, An, Rai, Along, Sarap n Abg Sabri yg byk membantu selama ni. N kepada semua bekas2 customer WG sepanjang setahun setengah kami beroperasi yg telah atau sedang menanti detik menjadi ibu & ayah, team WG sentiasa mendoakan yg terbaik utk anda...semoga semuanya selamat k



Julie @ WG


Tuesday, 20-Apr-2010 09:10 Email | Share | | Bookmark
Tempahan pelamin telah DITUTUP untuk tarikh2 berikut

Salam,
Hari ni nak update skit beberapa tarikh yg dah ditutup untuk tempahan pelamin. Kesian gak cuz sejak akhir2 ni ada customer yg dtg ke butik WG dari jauh tapi tarikh dah fully booked.
So mulai hari ni, tarikh2 yg dah ditutup utk tempahan pelamin akan diupdate terus di Wg Event Caledar [url]http://weddings-galore.fotopages.com/?entry=1816173&back=http://weddings-galore.fotopages.com/#CommentsTop [/url]utk kemudahan semua. Maaf, kami hanya boleh menerima maksimum 5-6 tempahan pelamin seminggu da 3-4 tempahan sahaja yg boleh diterima seminggu jika terdapat Pakej Wedding Planner yang memerlukan kami berada di lokasi majlis sepanjang majlis berlangsung. Walaubagaimanapun sewaan baju sahaja masih lagi dibuka.
Terima Kasih atas sokongan semua


Mei 2010
(Pelamin fully Booked 28,29,30 Mei)

Jun 2010
(Pelamin Fully Booked 4,5,6,19,26 Jun)

September 2010
(Pelamin Fully Booked 26 Sept)

Oktober 2010
(Pelamin Fully Booked 2,3,29,30,31 Okt)

Tarikh2 lain sepanjang 2010 masih lagi dibuka untuk tempahan tetapi terdapat tarikh2 terutamanya pada bulan Jun dan Oktober yg kami hanya boleh menerima 1-2 tempahan shj lagi.


Contact: 0136155751 / 0172155504 / 0136155753
Email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm



Thursday, 8-Apr-2010 16:52 Email | Share | | Bookmark
PROMOSI INDOOR PHOTOSHOOT



*Official photographer http://yusdiyusoff.com
*Harga yg dipaparkan tertakluk untuk 10 tempahan terawal sahaja
*Shooting period: 1 Ogos 2010 - 5 September 2010

Contact: 0136155751 / 0172155504 / 0136155753
Email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net