Butik Pengantin

By: Butik Pengantin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 4-Jul-2010 16:15 Email | Share | | Bookmark
Dr. Syazana & Izzuan 19 Dis 2010, Klang

Tadi julie jenjalan kat website member kitorang merangkap photographer, Azam Rasid terjumpa gambo Izzuan & Dr Syazana, sorng lagi doktor from Putrajaya Hospital yg ambil servis WG. Syazana ambil full pakej baju, pelamin n makeup untuk majlis pihak perempuan (Klang) n pihak lelaki (Senawang). Yg ni pic untuk sebelah Syazana, gamba plamin takde la pulak..nanti lah julie mintak kat Azam. Ok, meh tgk dulu pic2 yg dicurik dari http://azamrasid.com/blog/







Baju pengantin, tudung & accessories by Weddings Galore Bridal & Planner
Makeup by Sada from http://dsadarn.fotopages.com

Contact: 0136155751 / 0193986439 / 0136155753
Email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm


Wednesday, 30-Jun-2010 15:17 Email | Share | | Bookmark
Wedding Planner: Nashrul & Norhayati Taman Botani Putrajaya

OK, this one plak Wedding Planner yg team WG buat utk pasangan Nashrul & Norhayati yg berlangsung pd 19 June 2010 (malam) di Taman Botani Putrajaya. Majlis ala2 garden ni mmg romantik, yelah waktu malam kan dihiasi lampu2 dan berhadapan dgn tasik pulak tu...utk this event team WG handle majlis from A-Z bermula dgn catering utk m700 pax, set pelamin, walkway, meja beradap, kanopi transparent, kerusi meja utk 600 pax, muffin for doorgift, DJ, baju pengantin n makeup. Pengantin mahukan konsep taman so hanya 3 unit kanopi transparent digunakan untuk tetamu VIP, selebihnya open air, luckily cuaca baik hari tu so majlis berjalan lancar..these are some pic yg sempat disnap from my personal digicam...layan











Contact: 0136155751 / 0193986439 / 0136155753
Email: nor_liez84@yahoo.com

WEDDINGS GALORE BRIDAL & PLANNER
NO 191A, Jalan 8/1
Seksyen 8,
Bandar Baru Bangi,
Selangor
(Landmark: Berhadapan Kompleks PKNS Bandar Baru Bangi)

Monday: Closed
Tuesday - Friday : 12.30 pm to 8pm
Saturday & Sunday: 1 pm to 5.30 pm


Thursday, 24-Jun-2010 05:56 Email | Share | | Bookmark
More pelamin Updates

Ok, cuti skolah pun da habis so ade kelapangan sikit ni julie nak update beberapa pic pelamin n deco fresh flowers yg team WG buat sepanjang beberapa mggu lepas. Upload mana yg sempat je ni...more pics akan menyusul later k. Enjoy!

Nadiah Reception 13 Jun 2010, Dwn Semarak APJ, UM






Nadiah Solemnization 12 Jun 2010, PJ



Muna & Zaid Dwn Sri Siantan Putrajaya 11 Jun 2010



Nurul Huda Engagement, Langat 9 Mei 2010


Monday, 14-Jun-2010 18:30 Email | Share | | Bookmark
Aziah & Zam, Cheras 6 Jun 2010

Ok, yg ni pun last 2 weeks punya event...sorry pic xbyk, yg ni pun amik dari kamera fon one of our staff..yg ni pelamin rumah eksklusif. jom cuci mata lagi k



Wednesday, 9-Jun-2010 06:23 Email | Share | | Bookmark
Inaz & pasangan 6 Jun 2006 @ Dewan Komuniti Gombak

Salam semua...hari ni Julie nak update pic pelamin n hall deco yg we all pasang last week. Sebenarnya ada 5 pelamin yg kitorng set up mggu lepas, tp julie update satu2 lah ye...sgt kesuntukan masa...
Yg ni pelamin Inaz & suaminya (alahai, lupa plak nama husband inaz ni) sorry inaz...hehe. their theme purple putih. baju n makeup also from WG, nanti da dpt pic from official photog jgn lupa email me eh...ok, enjoy yg ni dulu, nanti ade kelapangan lg julie upload pic pelamin2 yg lain plak k







[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net